5 måder at gå tidligt på pension

Du har måske hørt, at der er måder at gå tidligere på pension. En måde er at leve under, hvad du har råd til. Grant Sabatier blev millionær efter at have lanceret side hustles, der tjente ekstra indkomst og investerede det. Han planlægger at gå på pension i en tidligere alder. Der er stadig strategier, du kan anvende for at øge dine chancer for at gå på pension tidligere end forventet. Fortsæt med at læse for nogle tips. Dernæst implementere dem så hurtigt som muligt for at sikre økonomisk sikkerhed.
At leve under dine midler

Det er muligt at leve under dine midler for mange mennesker, men det er ikke den bedste måde. Selvom du måske har mange indtægtskilder, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal fjerne din gæld. Dette betyder simpelthen, at du skal forpligte dig til ikke at påtage dig yderligere gæld ud over de væsentlige leveomkostninger. Hver person, uanset deres alder, vil opleve en uplanlagt udgift. Uventede udgifter kan variere fra større bilreparationer til dyre medicinske regninger. Det betyder ikke noget, hvilken grund det kan være, en nødfond er afgørende i tilfælde af en nødsituation.

Tommelfingerreglen er at leve 15% mindre end din indkomst. Dette vil ikke kun gøre det lettere for dig at spare, men også hjælpe dig med at betale uventede omkostninger som realkreditlån og bilbetalinger. Hvis du kan spare penge, vil du have flere penge til at investere eller forfølge dine drømme. At leve under dine midler er ikke et livsstilsvalg, men en måde at leve på. Du skal være klar til at træffe vanskelige beslutninger om dine forbrugsvaner.
Sådan oprettes en brobankkonto

Du skal planlægge grundigt, før du kan oprette en brofond til din pension. Først skal du beregne, hvor mange penge hvert år du har brug for for at leve komfortabelt. Divider dette tal med det antal år, du planlægger at bruge brokontoen. Dette beløb skal være tilstrækkeligt til at give dig mulighed for at leve komfortabelt indtil pensionering. Denne strategi involverer mange bevægelige dele. En finansiel rådgiver og investeringsekspert anbefales.

Du kan oprette en brokonto ved at vente med at trække sociale sikringsydelser, indtil du er 70 år gammel. Fordi ydelserne hvert år justeres for inflation, er det en god idé at vente med at tegne social sikring, indtil du fylder 70 år. Dine månedlige sociale ydelser stiger, hvis du udsætter til 70 år. Hvis du skal betale en regning, kan du udnytte dine besparelser. Livrenter giver dig mulighed for at gøre nøjagtigt det samme. Livrenter kan defineres som kontrakter, som du underskriver med et forsikringsselskab. Disse kontrakter kræver regelmæssige betalinger til gengæld for at modtage garanterede fordele senere. Tidlig pensionering giver dig ro i sindet.
Estimering af pensionsindkomst

Du bør overveje dine årlige udgifter og skatter, hvis du overvejer at gå tidligere på pension. Planlægning af din pension starter med at estimere, hvor mange penge det vil tage at leve komfortabelt. Dine månedlige udgifter er vigtige. Disse udgifter kan virke lavere, når du er pensioneret, men de er mere tilbøjelige til at stige, når du rejser og tøj. Tilføj tolv for at få din basis årlige indkomst. Tilføj et par procent for at tage højde for inflationen, og du vil have din pensionsindkomst.

Dernæst kan du oprette forskellige regler for regnemaskinen. En god tommelfingerregel: Spar 10% af din indkomst i dine arbejdsår. Det er et godt mål, men det tager mange år at samle de penge, du har brug for. Men hvis du går tidligt på pension, kan du gøre processen hurtigere ved at spare 30 procent af din indtjening i løbet af dine primære indtjeningsår. Du kan derefter drage fordel af flere besparelser og tjene mere.
Undgå det værst tænkelige scenarie

De fleste mennesker har en ideel pensionsalder og planlægger i overensstemmelse hermed. Men der er dem, der skal gå tidligere på pension end det. Mange er frustrerede på arbejdet, føler sig udmattede eller får deres job outsourcet. Det er vigtigt at være forsigtig, når man overvejer førtidspension. Rob Williams, Schwab Center for Financial Research administrerende direktør for formueforvaltning og pensionsindkomst, råder dig til at tage en fleksibel tilgang, når du planlægger din økonomiske fremtid. Personlig økonomisk planlægning hjælper dig med at få mest muligt ud af dine ressourcer.

Mindst 25-30% af dine årlige udgifter skal gemmes og investeres. Hvis du planlægger at gå tidligt på pension, bør din opsparing ikke bruges som et middel til at få enderne til at mødes. Du skal muligvis finde andre indtægtskilder, hvis du ikke har penge nok til at gå tidligere på pension. Du bør også slippe af med enhver højrentegæld tidligt og betale dit realkreditlån. Din pension vil være glattere og mere behagelig, hvis du kan undgå de værst tænkelige scenarier.
Carl Jensens tidligere pension

Carl Jensen, grundlægger af 1500 Dage til Frihed, besluttede at gå på efterløn i en alder af 43 år. Han delte sine historier med sine børn, kone og børn om, hvordan hans beslutning om ikke at gå på pension påvirkede hans familie. På hans hjemmeside kan du læse mere om beslutningen. Dette er hans tips til førtidspension. Find ud af, hvordan Jensens kone og han fik det til at fungere. Carl Jensen fandt en måde at nyde et liv fuld af glæde og afslapning.

Millennials bliver mere åbne over for ideen om tidlig pensionering. Carl Jensen er et eksempel. FIRE tilskynder til økonomisk uafhængighed ved at gå tidligt på pension. Mange årtusinder bekymrer sig stadig om at miste de vigtige fordele ved fuldtidsbeskæftigelse såsom sundhedsforsikring. Jensen har besluttet at gøre krav på disse fordele ved at skifte sit sekscifrede job som softwareingeniør ud med et deltidsjob som barista.

Comments are Disabled