Det absolutte bedste tid til at sælge din Note

En note investeringerne udgør et værdifuldt aktiv, og beslutningen om at sælge kan kun besvares baseret på individuelle behov. Det er en kendsgerning, at renten er nu på et historisk lavpunkt, så investorerne finder noter, som blev finansieret under bedre vilkår mere attraktive og uden tvivl vil betale mere for noter. Hvis du planlægger at holde din note for langdistanceflyvninger, er det i din bedste interesse at styre det til bedst af dine evner.
Dette betyder at uddanne dig selv, og har en strategi, der er indført for når låntager begynder at betale langsomt eller holder op med at betale dig alle sammen. Forskning viser, at omkring 37% af alle låntagere, der er 60 dage for sent på deres Bemærk betalinger vil fortsætte med at være sent. Undersøgelser viser også, at ca. 21% af alle låntagere, der er 60 dage for sent på deres betalinger vil gå ind i standard, derefter afskærmning.
#1 fejl du kan støde på som indehaver af en note der opstår, hvis du undlader at gøre dit hjemmearbejde i begyndelsen af processen. Hvis du har en utilstrækkelig opgave at få så mange oplysninger som muligt på låntagers kredithistorie, eller undladt at strukturere note til din beskyttelse, sælge din note bør være en valgmulighed at overveje. Også, hvis du har undladt at lette en exit-strategi i tilfælde af ændrede omstændigheder, kan dette også være det bedste tidspunkt at overveje at sælge din note.
Hvis du har svært ved at holde styr på vigtige datoer som skattebetalinger og forsikring fornyelser, du har brug at revurdere dit job som indehaver af en note. At være indehaver af en note er en fuld tid job, fordi som et job, din note giver dig en månedlig indkomst. Den person, der betaler du månedlig på noten skal have en kopi af din samling proces bør der være en sen betaling eller problemer med at foretage betalinger i henhold til din aftale. Hvis låntager giver dig med tegn, der angiver fremtidige problemer, kan du overveje likvidation.
Det er et kendt faktum, at størstedelen af note indehavere har virkelig aldrig ønsket noten i første omgang, og når de indså de iboende risici beslutter at sælge. Kyndige Bemærk indehavere lærer af deres fejltagelser og komme ud fra under et dårligt struktureret note eller en med potentielle problemer, før det er for sent. Der er flere gode spørgsmål du skal spørge dig selv til at holde din note er en god idé, eller hvis du ville være bedre stillet, hvis du solgte det. Her er et par spørgsmål at tænke over:
• Kan du forstå risiciene ved holding en note?
• Vil du blive påvirket, hvis der var et brud i betalinger?
• Har du at du betaler renter på gæld?
• Er renterne på gælden højere end den rente, du indsamler om din note?
• Hvor mange flere betalinger er på grund af dig, og har du brug for nogle kontanter inden udløbet af kontrakten?
• Hvad du gør med den månedlige indkomst fra din note? Er du spilde penge eller lave du har disciplin til at investere disse penge til andre pengestrømme, besparelser, ferie, etc?
© 2005 af Richard Wills
Denne artikel blev skrevet af Richard Wills, administrerende direktør i chartret West investeringer. Han har skrevet talrige artikler og leveres finansielle og marketing høring til utallige enkeltpersoner og virksomheder i de seneste 17 år. Hvis du vil vide mere, besøg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.