10 måder at arbejde gennem en Business afmatning

I kører nogen form for forretning, det er uundgåeligt, at nogle gange business vil bremse. Dette kan opstå på grund af en kommende ferie, sæsonudsving eller ukontrollable forhold. Som en lille virksomhed ejer, du har et valg med hensyn til hvordan du får vist afmatningen – det kan enten være en tid med øget stress, frustration, bekymre dig – eller du kan se det som en mulighed for at opgradere dine forretningsprocesser eller forbedre kvaliteten af dit liv.
Her er ti strategier, du kan bruge til at arbejde gennem en business afmatning:
1) markedet mere concertedly. Statistikken viser at nye virksomheder bruge (eller skal bruge) omkring 40-60% af tiden i marketing og relaterede aktiviteter. Hvis du oplever en business afmatning, er det altid en god tid til at oprette og lancere en anden marketing initiativ. Det er vigtigt at fortsætte med at fremme din forretning, kreativt og omkostningseffektivt. Hvilken bedre måde at tilbringe en langsom periode end i at tage foranstaltninger til at tiltrække nye virksomheder? (Plus, tager handling vil holde bekymring eller stress fra overvældende dig.)
2) slappe af. Denne strategi virker, hvis du følelse godt om din virksomhed og dine resultater. Brug denne tid til at indhente noget søvn, læse et par gode bøger, kort sagt, tage nogen tid ud for hvile og afslapning. Nogle gange kan tid væk hjælpe gnist kreative ideer eller rentable indsigter.
3) komme videre. Bruge langsom tid til at komme foran på ugentlige eller månedlige projekter. Ser frem til kommende måneder og se, om der er nogen skridt du kan tage, i dag, der vil placere dig mere solidt i fremtiden. Dette kan hjælpe dig føle sig mere i kontrol som tempoet opfanger igen.
4) investere i yderligere uddannelse og sprogindlæring. En business afmatning er et godt tidspunkt at opgradere din viden og færdigheder, du har tid og incitament. Tage klasser, lære mere om din branche, blive endnu mere værdifuldt at dine kunder ved at tilføje nye produkter eller tjenester baseret på din nye viden.
5) Følg med gamle/eksisterende kunder. De fleste små virksomheder fokusere mere på at få nye kunder i stedet for at bevare gamle. En langsom ned business er et godt tidspunkt til at komme tilbage i kontakt med dit kundeunderlag for at finde ud af, hvad behov de har, til at minde dem om din service, eller at tilbyde dem særlige rabatter til genaktivere deres konti. Det er altid lettere at sælge til en person, der har købt fra dig før – så gør den ekstra indsats at holde kontakten.
6) tilbyde gratis prøver eller foræring. Hvis din virksomhed har brug at tiltrække nye kundeemner, skal du bruge “langsom tid” til tilbuddet gratis prøver, hold konkurrencer eller tilbud giveaways for at bringe ny energi og potentielle kunder til din dør.
7) plan. Tage tid til at gennemgå dine fremskridt hidtil, kontrollerer det mod dine mål, og at foretage de nødvendige justeringer. Bruge “langsom tid” til at planlægge hvordan du vil håndtere nye projekter, eller udvide din virksomhed eller tilbud. Det kan være rigtig sjovt.
8) vedrører. Brug denne tid til at tilføje lidt ekstra til dine vigtige relationer “bankkonto”. Tilbringe mere tid sammen med din ægtefælle, kæreste, barn eller venner. Sætte nogle ekstra kindnesses i dine nære relationer – vil du have mere at “trække” når du har brug for det.
9) netværk/socialisere. Bruge “langsom tid” for at komme ud og mødes flere mennesker til at tale om hvad du tilbyder, lære, hvad de behøver, hjælpe dem med at oprette forbindelse med passende ressourcer. Tage denne tid til at øge din kontakt base og deltage i møder eller begivenheder du ikke kan normalt har tid til. En ekstra bonus til dette tip er, at du kan opfatte nye tendenser i din branche, som kan hjælpe dig med at guide din virksomhed.
10) opgradere udstyr eller processer. Under en business “bremse”, det er et godt tidspunkt at finde lettere, mere effektivt og bedre måder at køre din forretning. Du kan opgradere udstyr, så du kan betjene kunder mere effektivt. Du kan automatisere dele af salgsprocessen, eller investere i ekstra træning for dine medarbejdere. Du kan bruge denne tid at sørge for du er i overensstemmelse med alle relevante statslige love, eller at male din kontorlokaler.
Mens lejlighedsvis business afmatning kan være uundgåelig, sikre disse strategier, at du gør bedst brug af nedetid – så du kan tiltrække og holde dine ideelle kunder.
(c) 2003. Dr. Rachna D. Jain. Alle rettigheder i alle medier reserveret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.