En ændring i karriere en forandring i dig

Nogle af os er heldige (eller uheldige) nok til at starte vores egen virksomhed, vi arbejder alle timer under solen og månen og tror, at dette er det, dette vil gøre mig, jeg vil være glad og have nogen bekymringer om regninger og fremtiden. Desværre har det ikke helt som der. Hvis du er i manuel arbejdskraft du generelt ende op med ingen penge og alle former for

lidelser som tilbage smerte, fanget nerver (meget smertefuld!) eller endda de ulige lemmer mangler. Alle fra slogging dine tarme ud 24/7! Og hvis du finder det job du har altid ønsket?

Er du der stadig? Jeg vil vædde på du ikke eller vil du være ikke i den nærmeste fremtid. Hvorfor? Fordi du ikke får den anerkendelse, du føler du fortjener, du ved, du gør et godt stykke arbejde, og du ved, du kunne gøre det bedre men noget er at stoppe dig, stoppe dig fra skrider og stopper dig.

Hvorfor er dette? Er vi blevet opdraget til at være noget lignende dette? For den gennemsnitlige person vi ikke var lært, hvordan man passe vores krop eller vores sind i skolen, vi laver lektier på aritmetik, engelsk, fransk, Geologi og fysik at nævne et par, alle godt, hvis du vidste hvad du ville gøre i livet! Samfundet ikke lære os hvordan til at tjene penge eller være glad eller til at kigge efter os, lært det bare grundlæggende, så at vi kunne passe.

Men montering virker!… vi alle har, bygget i ønsket om at blive en succes, at være bedre end vi er, er det kun med os for en bestemt periode af tid og du ved, Hvornår

Det er ved at løbe ud, det har indbygget, vi er mennesker og det er naturligt. Du er nødt til at tage et kig på dig selv og næsten gå tilbage til skole, din skole! Gør det den måde, du ønsker at blive undervist ikke hvordan samfundet lært dig.

Din skole, hvad er din skole?… Det er noget du ønsker det skal være!

Du skal blot viden, kun med denne gang sin viden, du ønsker at lære og du kan få tryllebundet i. Du kan arbejde ethvert beløb af timer i dag så lidt eller så meget som du ønsker, men den store forskel er, vil du blive betaget med din nye venture, du vil ønsker at arbejde alle timer liv giver mulighed for (og familien) og de

anerkendelse kommer fra dig selv.

Dit liv, som har bestået af (går for hurtigt i min bog) har fået dig et væld af viden at du ved, at du kan give videre til andre, der har brug for disse oplysninger.

Oplysninger, der er værdifulde og nemt for dig at formidle til andre, det kaldes en niche.

Så du se, at alle dem derude med juste og viljestyrke (og vi alle har det, er det naturlige) har du en mulighed for, at intet samfund har haft før os. Verden er en lille landsby, og årsagen til, at s… INTERNETTET.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.